Irina Begu şi Monica Niculescu s-au retras din proba de dublu a turneului de la Doha

Irina Begu şi Monica Niculescu au abandonat înainte de startul meciului din primul tur al probei de dublu din cadrul turneului Premier 5 de la Doha, împotriva perechii Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova. Locul lor pe tablou a fost preluat de germancele Mona Barthel şi Carina Witthoeft.

389 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Monica Niculescu s-au retras din proba de dublu a turneului de la Doha

Irina Begu şi Monica Niculescu s-au retras din proba de dublu a turneului de la Doha

Irina Begu s-a resimţit după evoluţia din Fed Cup şi a decis să renunţe la proba de dublu, din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Bucureşteanca a jucat mai bine de patru ore sâmbătă şi duminică, în meciurile câştigate contra reprezentantelor Canadei - Bianca Andreescu şi Katherine Sebov. Begu a zburat alături de Sorana Cîrstea şi de Simona Halep la Doha, luni, însă nu a avut timp suficient pentru recuperare.

A doua jucătoare de tenis a României în clasamentul WTA a fost vizibil incomodată de problemele la picior în timpul partidei de simplu disputate marţi după-amiază. Samantha Stosur a dominat duelul şi s-a impus cu 6-4, 6-2, la capătul unui meci în care Begu a primit de două ori îngrijiri medicale. Românca a terminat meciul cu un bandaj mare pe coapsa stângă.

Monica Niculescu îşi va continua evoluţia la Doha în proba de simplu, acolo unde o înfruntă, în turul doi, pe semifinalista ediţiei 2017 a Wimbledonului, Magdalena Rybarikova (Slovacia, 18 WTA).

România o mai are în cursă la dublu în turneul de la Doha pe Mihaela Buzărnescu, cea care face pereche cu franţuzoaica Alize Cornet.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici