Jucătorii echipei Galatasaray contau cel puţin pe un egal în meciul Manchester United - CFR Cluj

Jucătorii echipei Galatasaray Istanbul erau siguri de faptul că Manchester United nu va pierde partida cu CFR Cluj, din ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor şi au devenit foarte îngrijoraţi când campioana României a deschis scorul pe Old Trafford.

214 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Galatasaray contau cel puţin pe un egal în meciul Manchester United - CFR Cluj

Jucătorii echipei Galatasaray contau cel puţin pe un egal în meciul Manchester United - CFR Cluj (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Ca să fim extrem de sinceri, contam cel puţin pe un rezultat de egalitate la meciul dintre Manchester United şi CFR Cluj, aşa că vă imaginaţi cât de îngrijoraţi am devenit când am aflat că românii conduc pe Old Trafford. Principala noastră problemă în prima repiză a fost că am intrat pe teren convinşi că suntem deja calificaţi, având în vedere cum arăta clasamentul. Ne gândeam să facem un egal, dar Braga a marcat şi ne-a făcut viaţa grea. Antrenorul nostru a efectuat două schimbări la pauză, care au făcut diferenţa. Am pus presiune pe adversari şi asta ne-a permis să revenim", a declarat mijlocaşul brazilian Felipe Melo, informează uefa.com.

Atacantul Burak Yılmaz, autorul golului prin care Galatasaray a egalat la Braga, a precizat că vestea deschiderii scorului de către CFR Cluj i-a mobilizat pe fotbaliştii formaţiei turce.

"Nu am început bine în prima repriză. Când am auzit ultimul scor (în meciul de la Manchester), am înţeles că avem nevoie să ne schimbăm atitudinea dacă vrem să ne calificăm. Când antrenorul nostru (Fatih Terim) este liniştit, e periculos pentru noi. Înţelegem doar după cum se uită la noi, nu e nevoie să ne spună ceva. Din acel moment, am reuşit să schimbăm situaţia şi am câştigat cele trei puncte care ne duc mai departe. Am meritat să ne calificăm", a spus Yilmaz.

Echipa turcă Galatasaray Istanbul s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia portugheză Sporting Braga, în ultima etapă din Grupa H a competiţiei. În celălalt meci al grupei, CFR Cluj a învins, cu 1-0, pe Manchester United în deplasare, acumulând acelaşi număr de puncte, 10, ca Galatasaray, dar a ratat calificarea din cauza rezultatelor directe înregistrate cu formaţia din Istanbul (1-1 şi 1-3).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici