Luptătorul de kickboxing Răzvan Ţîru a murit în urma unui accident rutier

Răzvan Ţîru, component al Academiei Superkombat, a decedat, duminică seara, la vârsta de 20 de ani, în urma unui accident rutier, a anunţat Alin Huiu, managerul media al Superkombat, pe pagina personală de Facebook.

3386 afișări
Imaginea articolului Luptătorul de kickboxing Răzvan Ţîru a murit în urma unui accident rutier

Luptătorul de kickboxing Răzvan Ţîru a murit în urma unui accident rutier

Sportivul era antrenat de Leonard Doroftei, fost campion mondial la box, şi făcea partea din Academia Superkombat de doar opt luni. Era considerat, aşa cum este descris în mesajul postat de Alin Huiu, unul dintre cei mai promiţători luptători din sportul de contact românesc. Ţîru s-a aflat pe locul 5 în topul celor mai spectaculoase KO-uri din Superkombat în 2016, după ce l-a pus la podea, cu o lovitură de pumn în zona ficatului, pe luptătorul grec Giannis Marinos.

"Anunţăm cu regret pierderea unuia dintre cei mai promiţători luptători din sportul de contact românesc, Răzvan Ţîru, sportiv care de 8 luni făcea parte din Academia Superkombat. În numele celor apropiaţi, va rugăm să respectaţi dreptul la intimitate. Rămas bun, campionule! Nu te vom uita!", a scris Alin Huiu pe pagina de Facebook.

O reacţie la aflarea acestei veşti a avut şi Eduard Irimia, promoterul Superkombat: "Nu am cuvinte să exprim şocul la aflarea tragediei... Răzvan era pentru un noi un simbol, un exemplu pentru nouă generaţie. Vreau să rămână în memoria noastră că un campion mondial, chiar dacă nu a mai apucat să demonstreze că acolo ar fi ajuns. Suntem îndureraţi, alături de toţi oamenii care au fost în jurul lui, pe lângă familie şi prieteni. Răzvan a avut în Superkombat Academy o a doua familie, alături de Cezar Gheorge, Gheorghe Simion, Alin Huiu, Vintilă Cristian, Bebe, Alex, Alberto şi mulţi alţii. Răzvan o să rămâi în inima noastră", a scris Irimia pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici