Marica, deranjat de faptul că a aflat din presă că nu a fost convocat la echipa naţională

Atacantul Ciprian Marica s-a arătat deranjat de faptul că a aflat din presă că nu a fost convocat pentru meciurile naţionalei cu Ungaria şi Grecia, el susţinând într-un mesaj postat pe un site de socializare că ar fi fost normal să fie contactat de un membru al stafului primei reprezentantive.

246 afișări
Imaginea articolului Marica, deranjat de faptul că a aflat din presă că nu a fost convocat la echipa naţională

Marica, deranjat de faptul că a aflat din presă că nu a fost convocat la echipa naţională (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

"Dragi prieteni, aşa cum ştiţi deja, nu am fost convocat pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia. Va mulţumesc mult pentru mesaje, dar vă rog să nu faceţi discuţii inutile pe tema asta într-o perioadă în care echipa naţională are nevoie de linişte, de susţinere. O singură observaţie am, mi-aş fi dorit sa aflu de această decizie de la un membru al stafului tehnic, nu din presă. Poate e o perioadă aglomerată, dar cred că ar fi fost un gest normal, nu neapărat o formă de respect", a scris Marica pe contul său de Facebook.

Atacantul a adăugat că va fi "un fan înfocat" al selecţionatei României în faţa televizorului. "Le ţin pumnii strânşi băieţilor în aceste două jocuri vitale pentru fotbalul românesc! O să fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan înfocat, şi o să strig din faţa televizorului până o să mă auziţi pe gazon: Hai românii mei! Hai România!", a adăugat fotbalistul.

Ciprian Marica este unul dintre cei trei fotbalişti legitimaţi la cluburi din străinătate la care selecţionerul României a renunţat din lotul lărgit de 20 de jucători anunţat la 16 august. În afară de Marica, Anghel Iordănescu a mai renunţat la Bogdan Stancu şi Cristian Tănase.

Cei 17 jucători care evoluează în străinătate şi care vor face parte din lotul României pentru partidele cu Ungaria şi Grecia sunt următorii: portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland); fundaşi: Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheş (Napoli), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dorin Goian (Asteras), Iasmin Latovlevici (Genclerbirligi), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano); mijlocaşi: Andrei Prepeliţă (Ludogoreţ), Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart); atacanţi: Florin Andone (Cordoba), Claudiu Keşeru (Ludogoreţ).

Lotul complet al României pentru partidele cu Ungaria şi Grecia va fi anunţat duminică, după ultimul joc al zilei în Liga I.

În 4 septembrie, de la ora 21.45, la Budapesta, "tricolorii" vor întâlni Ungaria, iar în 7 septembrie, de la 21.45, pe Arena Naţională, România va juca împotriva Greciei în preliminariile Campionatului European de anul viitor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici