Marius Avram va arbitra finala Cupei României

Arbitrul Marius Avram va conduce la centru finala Cupei României - Timişoreana, dintre echipele Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, a anunţat luni site-ul oficial al CCA.

173 afișări
Imaginea articolului Marius Avram va arbitra finala Cupei României

Marius Avram va arbitra finala Cupei României (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Avram va fi ajutat de asistenţii Micloş Nagy şi Sebastian Gheorghe, arbitru de rezervă fiind desemnat Robert Dumitru.

Observatorul întâlnirii va fi Nicolae Grigorescu.

Finala Cupei României - Timişoreana, dintre echipele Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Tineretului din Braşov şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici