Meciul România - Danemarca se va juca pe Cluj Arena

Meciul de fotbal România - Danemarca, programat în data de 26 martie 2017, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, se va disputa pe Cluj Arena, potrivit unui comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

3555 afișări
Imaginea articolului Meciul România - Danemarca se va juca pe Cluj Arena

Meciul România - Danemarca se va juca pe Cluj Arena (Imagine Alexandru Dobre / Mediafax Foto)

România - Danemarca va fi a cincea partidă a tricolorilor în campania de calificare la Mondialul din Rusia şi va începe la ora 21:45. Va fi al doilea joc al echipei naţionale pe stadionul din Cluj-Napoca în actualele preliminarii, după confruntarea cu Muntenegru, scor 1-1, din septembrie.

Tot în acest an, în martie, reprezentativa României a disputat pe Cluj Arena şi amicalul cu selecţionata Spaniei, încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0.

Luni, FIFA a decis că partida România-Danemarca, următorul meci oficial al naţionalei lui Christoph Daum, se va disputa cu spectatori în tribune, dar nu pe Arena Naţională din Bucureşti, din cauza incidentelor de la meciul cu Polonia.

După patru runde din grupa E de calificare, România se află pe locul patru, cu 5 puncte, iar Danemarca ocupă poziţia a treia, cu 6 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici