Medalie de aur pentru echipajul de canotaj al României la Campionatele Mondiale de la Sarasota

Canotajul românesc îşi continuă anul excepţional prin cucerirea unei prime medalii de aur la Campionatele Mondiale de a Sarasota (SUA). Performanţa a fost realizată de dublul de categorie uşoară format din Ionela Livia Lehaci (Dinamo) şi Gianina Beleagă (Steaua).

1081 afișări
Imaginea articolului Medalie de aur pentru echipajul de canotaj al României la Campionatele Mondiale de la Sarasota

Medalie de aur pentru echipajul de canotaj al României la Campionatele Mondiale de la Sarasota

Campioane mondiale de tineret în acest an, cele două sportive au reuşit o cursă senzaţională în finala probei. Situate pe locul 3 după primii 500 de metri ai finalei, Lehaci şi Beleagă au ridicat strokul şi au preluat conducerea de la ”mie”, fără să mai lase prima poziţie, în ciuda atacului din final al echpajelor Noii Zeelande (locul 2) şi SUA (locul 3). Fetele noastre au încheiat cursa în 6:55,880 un timp fantastic.

România mai are încă două echipaje în finalele CM de canotaj de la Sarasota, cele de 8+1 (masculin şi feminin), care vor concura duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici