Mesajul lui Mihai Neşu pentru Latovlevici, după victoria Stelei: Lato, eşti eroul meu

Fostul fotbalist Mihai Neşu le-a mulţumit jucătorilor echipei Steaua pentru sprijinul acordat fundaţiei sale, într-o postare pe pagina acesteia de pe Facebook, în care a adăugat că fundaşul Iasmin Latovlevici este eroul lui.

684 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Mihai Neşu pentru Latovlevici, după victoria Stelei: Lato, eşti eroul meu

Mesajul lui Mihai Neşu pentru Latovlevici, după victoria Stelei: Lato, eşti eroul meu (Imagine: Facebook)

"Felicitări Steaua Bucureşti! Şi vă mulţumesc încă o dată că sprijiniţi Fundaţia Mihai Neşu! Lato, eşti eroul meu", a scris Neşu în limba engleză, pe pagina fundaţiei sale.

Jucătorii Stelei au evoluat, joi, în meciul cu Ajax, cu tricouri având inscripţionate pe piept numele fundaţiei lui Neşu. Fostul fotbalist a ilustrat postarea sa cu o fotografie care îl înfăţişează purtând tricoul Stelei cu numele lui Latovlevici, autorul primului gol în partida de pe Arena Naţională şi cel care a transformat penaltiul ce a dus la calificarea formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

După 120 de minute de joc, scorul era 2-0, golurile fiind marcate de Latovlevici '38 şi Chiricheş '76.

Steaua va întâlni în optimile de finală ale Ligii Europa echipa engleză Chelsea Londra, deţinătoarea Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici