Mihai Stoichiţă: Dacă voi fi înjurat, voi îndura, dar nu văd de ce s-ar întâmpla asta

Tehnicianul Mihai Stoichiţă a fost prezentat oficial la Steaua miercuri, într-o conferinţă de presă, antrenorul afirmând că dacă va fi înjurat de fanii stelişti va îndura fără probleme, însă nu înţelege de ce s-ar întâmpla aşa ceva.

131 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă: Dacă voi fi înjurat, voi îndura, dar nu văd de ce s-ar întâmpla asta

Mihai Stoichiţă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

"Dacă voi fi înjurat, atunci trebuie să suport, dar am mai suportat asta, însă nu văd de unde această problemă a lor", a spus Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a precizat că din lotul actual al Stelei i-a mai pregătit doar pe Cristian Tănase, Eric Bicfalvi şi Ciprian Tătăruşanu: "M-am întors acasă, sunt relaxat şi bucuros. I-am cunoscut pe băieţi pentru că pe mulţi i-am avut doar ca adversari. Din lotul actual i-am mai pregătit doar pe Tănase, Bicfalvi şi Tătăruşanu. Este un lot spumos, de perspectivă, iar Steaua are un viitor cert în vestiar. Şedinţa de pregătire de azi a fost una normală, iar de mâine încercăm să cristalizăm ce vrem, de la meciul cu Târgu Jiu. Meciul cu Pandurii va fi greu pentru că ei joacă spectaculos, pe atac, după modelul antrenorului. Acest meci nu va fi atât de greu pentru că nu este o echipă care se închide".

Pentru Stoichiţă, principala favorită la titlu este CFR Cluj, iar "celelalte echipe vor încerca să recupereze ce s-a pierdut pe drum".

El a precizat că speră ca jucătorii stelişti să nu repete greşelile din trecut. "O să am o discuţie cu jucătorii, dar pentru mine nu contează trecutul, ci doar prezentul şi viitorul. Nu mă interesează cu cine au ieşit în oraş. Cred că au maturitatea necesară să nu repete greşelile din trecut, pentru că au plătit destul. Trebuie să avem un lider care să nu fie fabricat, ci să se impună prin evoluţiile din teren. Nu doar Bourceanu este un lider, mai sunt şi alţii. Este foarte important ca personalitatrea să te impună, dar trebuie şi randament în teren", a declarat Stoichiţă.

Tehnicianul secund Mihai Stoica a declarat că este o onoare pentru el să ajungă la Steaua, aşa cum este pentru fiecare antrenor: "Sunt alte pretenţii, obiective şi cred că le putem duce la capăt".

Leontin Toader, antrenorul cu portarii, a afirmat că a avut o discuţie cu Ciprian Tătăruşanu, care are o uşoară luxaţie la mâna dreaptă: "A fost criticat pentru greşelile comise, dar este un tip tare cu un psihic bun. La 25 de ani este normal să mai greşeşti pentru că şi eu am făcut-o atunci".

Directorul sportiv Narcis Răducan a spus că nu va avea nicio problemă cu managerul general Mihai Stoica, numit marţi în funcţie: "Nu cred că vor fi probleme pentru că interesele clubului sunt prioritare. Nu cred că problemele dintre noi au fost atât de grave încât să nu putem colabora, iar Steaua să nu obţină perfiormanţe. Sper să nu mai existe sincope şi să nu mai fie astfel de discuţii. Am vorbit de dimineaţă cu el şi cred că putem da dovadă de maturitate", a afirmat Răducan.

Mihai Stoichiţă, care a fost numit marţi antrenor principal, se află la al treilea mandat la Steaua, echipă cu care a câştigat campionatul şi Supercupa României în 1998. În cel mai recent mandat, din sezonul 2009/2010, Stoichiţă a încheiat cu Steaua pe locul patru.

Ilie Stan a renunţat la conducerea tehnică a Stelei, marţi dimineaţă, după ce cu o seară înainte echipa bucureşteană, a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici