Mihalachi şi Dumitrescu, campioni mondiali la canoe dublu 500 metri

Sportivii Victor Mihalachi şi Alexandru Dumitrescu au câştigat, vineri, medalia de aur în finala probei de canoe dublu 500 de metri de la Campionatele Mondiale de la Szeged, păstrându-şi titlul cucerit anul trecut.

109 afișări
Imaginea articolului Mihalachi şi Dumitrescu, campioni mondiali la canoe dublu 500 metri

Mihalachi şi Dumitrescu, campioni mondiali la canoe dublu 500 metri

Cei doi sportivi români au ocupat prima poziţie pe podium cu timpul de un minut, 45 de secunde şi 524 de miimi.

Pe locul secund s-a clasat duo-ul azer Bezugliy-Prokopenko (1:46.178), iar medalia de bronz a revenit germanilor Kretchmer şi Kuchela (1:46.802).

Mihalachi şi Dumitrescu sunt calificaţi şi în finala probei olimpice de canoe dublu 1000 de metri, tot din postura de campioni mondiali, urmând a lua startul sâmbătă, la fel ca alte patru echipaje din delegaţia României (K2 500 metri, la feminin şi masculin, C1 500 metri masculin şi K4 1000 metri masculin).

Prima medalie la CM de la Szeged a fost adusă României, joi, de campionul european Iulian Şerban, aur în proba de K1 200 metri, din cadrul competiţiei de paracanoe, rezervată persoanelor cu dizabilităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici