Mircea Lucescu a fost suspendat o etapă de FIFA

Selecţionerul echipei naţionale a Turciei, Mircea Lucescu, a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), ca urmare a gestului pe care l-a făcut la finalul meciului pierdut în Ucraina, scor 2-0, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

688 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu a fost suspendat o etapă de FIFA

Mircea Lucescu a fost suspendat o etapă de FIFA

Tehnicianul în vârstă de 72 de ani le-a reproşat arbitrilor că n-au semnalizat ofsaid la primul gol şi că nu le-au acordat turcilor un penalty, arătându-le fazele respective pe telefonul mobil.

Mircea Lucescu nu va putea să stea pe banca tehnică a primei reprezentative a Turciei la meciul de vineri seara cu echipa similară a Islandei, din preliminariile Campionatului Mondial. Antrenorul român va reveni cu ocazia partidei cu Islanda, din ultima rundă.

Cu două etape înainte de încheierea fazei grupelor, Turcia ocupă locul al treilea în grupa I, cu 14 puncte, la două puncte de primele două clasate, Croaţia, respectiv Islanda.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici