Şarapova: Îmi place provocarea de a juca împotriva unei persoane care este pe locul 2 în lume/ Sever Dron: Halep este mai odihnită, dar o să fie un meci greu. Sfaturi pentru a o învinge pe rusoaică

Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Beijing după ce Rybarikova a abandonat din pricina unor probleme medicale în turul secund. În faza următoare a turneului, Halep o va întâlni pe Maria Sharapova, unul dintre cele mai negre "coşmaruri" ale sportivei din Constanţa.

2204 afișări
Imaginea articolului Şarapova: Îmi place provocarea de a juca împotriva unei persoane care este pe locul 2 în lume/ Sever Dron: Halep este mai odihnită, dar o să fie un meci greu. Sfaturi pentru a o învinge pe rusoaică

Sever Dron: Halep este mai odihnită decât Sharapova, dar o să fie un meci greu

Sever Dron o sfătuieşte pe Halep să fie agresivă în meciul contra rusoaicei şi să-şi folosească din plin serviciul. Faptul că adversara sa a abandonat poate, iar Sharapova a jucat un meci de trei seturi poate reprezenta un avantaj important pentru Halep.

"E un pic straniu, Simona a jucat jocul ei normal. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Rybarikova, am văzut că i s-a luat tensiunea. Singurul lucru interesant e că Simona o să fie mai odihnită. Să joace cu Sharapova cum joacă ea de obicei, poate cu unele schimbări efectuate alături de Andrei Pavel. Este mai odihnită decât Sharapova, dar o să fie un meci greu. Cea care a fost mai agresivă o să câştige. Până acum agresivitatea a fost de partea Mariei. Dacă Simona va fi agresivă şi o va face să îndoaie genunchii are şansa ei. Trebuie să-i meargă serviciul pentru că în ultimul meci nu a funcţionat", a declarat Sever Dron la ProSport LIVE.

Simona Halep – Maria Şarapova, meci care va avea loc în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory Beijing, este privită deja ca o adevărată finală, prin prisma rivalităţii care s-a dezvoltat în ultimii ani între cele două jucătoare.

Maria Şarapova a vorbit despre despre partida cu Simona Halep, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o după victoria cu Ekaterina Makarova, scor 2-1 la seturi.

”Putem să uităm puţin de toate meciurile pe care le-am jucat în trecut. Ne cunoaştem foarte bine. Întotdeauna, meciurile cu Simona au fost foarte provocatoare, dure, competitive, emoţionale. Nu este tipul de partidă pe care o aştepţi mai devreme într-un turneu, dar asta este ceea ce am acum. Îmi place provocarea de a juca împotriva unei persoane care este pe locul 2 în lume. Simona este o mare jucătoare, a avut un an grozav”, a declarat Şarapova.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici