Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina

Atacantul român Adrian Mutu a marcat un gol în meciul pe care formaţia sa, Fiorentina, l-a câştigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 (1-1), în faţa echipei Debrecen, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al UEFA.

10 afișări
Imaginea articolului Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina

Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutu a deschis scorul în minutul 14, celelalte goluri ale Fiorentinei fiind marcate de Dainelli '52, Montolivo '59, Marchionni '61 şi Gilardino '74. Pentru echipa maghiară au punctat Rudolf '38 şi Coulibaly '70.

Vezi aici rezumatul video al meciului

În celălalt meci al grupei, formaţia franceză Olympique Lyon a terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, în faţa formaţiei engleze Liverpool şi şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Golul francezilor a reuşit de Lisandro '90, în timp ce pentru englezi a punctat Babel '83.

Clasamentul grupei E este următorul:

1. Olympique Lyon - 10 puncte

2. Fiorentina - 9 puncte

3. Liverpool - 4 puncte

4. Debrecen - 0 puncte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici