Mutu pe Twitter: "Ajaccio, vin!". Preşedintele grupării franceze: Va semna pe două sezoane

Atacantul formaţiei Cesena, Adrian Mutu, a anunţat pe contul său de Twitter că luni va sosi la Ajaccio, echipă din prima ligă franceză, unde este aşteptat încă de săptămâna trecută.

605 afișări
Imaginea articolului Mutu pe Twitter: "Ajaccio, vin!". Preşedintele grupării franceze: Va semna pe două sezoane

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ajaccio, vin! Voi fi în Corsica luni!!!", a scris Mutu pe Twitter în italiană.

Tot pe Twitter, dar în noaptea de marţi spre miercuri, Mutu a postat un desen reprezentând un cap de maur cu o basma legată pe frunte aflat pe emblema clubului francez Ajaccio.

Preşedintele clubului AC Ajaccio, Alain Orsoni, a declarat, miercuri, pentru cotidianul L'Equipe, că atacantul Adrian Mutu va sosi, luni, 27 august, în Corsica, urmând să efectueze vizita medicală şi să semneze pe două sezoane.

De asemenea, Cesena a postat un comunicat pe site-ul oficial în care precizează că a reziliat de comun acord contractul cu Adrian Mutu, care expira la finalul sezonului viitor.

Luni, preşedintele grupării Ajaccio, Alain Orsoni, afirma că mizează în atragerea atacantului Adrian Mutu către echipa franceză pe un salariu probabil "acceptabil" şi pe faptul că îi oferă românului încrederea unui club de pe "o insulă primitoare". Conform sportune.fr, Orsoni a declarat că Mutu ar urma să aibă la Ajaccio, dacă va ajunge acolo, un salariu "departe de jumătatea sumei pe care o primeşte în Italia".

Sportune.fr scrie că, având în vedere faptul că românul este plătit la Cesena cu 150.000 de euro pe lună, salariul lunar al lui Mutu la Ajaccio ar fi mai mic de 75.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici