Naţionala U19 a României, două înfrângeri în trei zile în faţa selecţionatei Irlandei

Echipa naţională de fotbal U19 a României a pierdut, joi, în Spania, cu scorul de 2-1, şi cea de-a doua partidă amicală disputată, în această săptămână, în faţa selecţionatei similare a Irlandei, informează site-ul frf.ro.

120 afișări
Imaginea articolului Naţionala U19 a României, două înfrângeri în trei zile în faţa selecţionatei Irlandei

Naţionala U19 a României, două înfrângeri în trei zile în faţa selecţionatei Irlandei

Golul României a fost înscris de George Merloi. Mijlocaşul provenit de la Rennes a transformat o lovitură de la 11 de la metri, acordată în minutul 89 al întâlnirii, după un fault comis în careu asupra lui Vlad Dragomir.

Echipa României: 12. Costache – 13. I. Gheorghe (Haruţ 60'), 5. Vidrăşan (Pădureţ 46'), 25. Dima (C), 14. Truşescu (Micovschi 46') – 21. Dulca, 8. Lazăr (V. Dragomir 46') – 19. L. Gheorghe (Merloi 60'), 16. Cordea (Sîntean 46'), 4. Neciu (Grigore 78') – 10. Drăguş (Bîrzan 78') Rezerve neutilizate: 1. Aioani, 18. Barbu, 15. Bogdan

În primul meci, disputat marţi, 13 februarie, tricolorii U19 au fost învinşi cu 1-0 de reprezentativa Irlandei.

Aceasta a fost ultima acţiune a naţionalei U19 înaintea Turului de Elită, care se va disputa în România, în perioada 21-27 martie. Adversarele României vor fi Ucraina, Suedia şi Serbia, iar turneul se va desfăşura la Mogoşoaia şi Buftea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici