Nicolae Dică: Stan şi Planic vor juca în proporţie de 70% în meciul cu Dinamo

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Stan şi Planic vor juca în în proporţie de 70% meciul împotriva rivalei Dinamo.

40 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică: Stan şi Planic vor juca în proporţie de 70% în meciul cu Dinamo

Nicolae Dică: Stan şi Planic vor juca în proporţie de 70% în meciul cu Dinamo

"Pe Stan şi Planic vom încerca să îi băgăm cu echipa. În proporţie de 70% vor juca. E riscant, dar atâta timp cât ei îşi doresc să joace, riscăm. Vedem dacă vor putea juca mâine (duminică-n.r.). Sper să nu fie o recidivă. Urmează o pauză de două săptămâni şi sper să îşi revină. Nu forţez niciun jucător să joace. Joacă doar dacă îşi doresc. Prefer să joc cu Rusescu fundaş central decât să intre un jucător care nu vrea să joace. Am discutat cu el ( Planic -n.r.). Cu acceptul lui, hotărăsc dacă joacă sau nu", a spus Nicolae Dică, la o conferinţa de presă.

Înainte de meciul cu Dinamo, FCSB ocupă locul doi, cu 27 de puncte, la două distanţă de liderul CFR Cluj.

Echipa antrenată de Mircea Rednic este pe locul nouă, cu 16 puncte, la patru distanţă de ocupanta ultimului loc de play-off, Astra.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici