O dublă câştigătoare de turneu de Mare Şlem vine la Transylvania Open. S-a îndrăgostit astă-vară de România

  • Organizatorii turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open, care va avea loc la BT Arena din Cluj Napoca, în perioada 23-31 octombrie, au oferit un wild-card jucătoarei spaniole Garbine Muguruza.
  • În prezent, sportiva iberică este numărul 6 mondial în clasamentul WTA, devenind astfel cea mai bine clasată jucătoare din turneu.
  • La Transylvania Open şi-a anunţat prezenţa şi britanica Emma Răducanu, deţinătoarea titlului la US Open având tată român.
895 afișări
Imaginea articolului O dublă câştigătoare de turneu de Mare Şlem vine la Transylvania Open. S-a îndrăgostit astă-vară de România

Afişul de la Transylvania Open

„Salut, ce faci (în limba română n.r.), sunt foarte fericită să vin din nou în România, de data aceasta la Cluj Napoca, să joc la Transylvania Open. Mulţumesc foarte mult pentru wild-card şi pentru invitaţie şi abia aştept să fiu acolo”, a spus Garbi, într-un mesaj video.

Muguruza este dublă câştigătoarea de turneu de Mare Şlem. Are câte un titlu la Roland Garros (2016) şi la Wimbledon (2017).

În luna iulie 2021, sportiva de 28 de ani şi-a făcut vacanţa în ţara noastră, unde a petrecut câteva zile în zona montană. Muguruza are origini venezuelene, fiind născută la Caracas..

Pe tabloul principal al turneului se mai află, din Top 30, şi Elise Mertens, Emma Răducanu, Anett Kontaveit sau Paula Badosa, dar şi jucătoarele române Simona Halep, Irina Begu şi Jaqueline Cristian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici