Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: Suferim de lipsa stadioanelor. Sunt fericit că proiectul de la Craiova este aproape gata

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a răspuns pozitiv iniţiativei primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care a invitat echipa naţională să joace un meci din preliminariile Campionatului Mondial pe noul stadion "Ion Oblemenco".

363 afișări
Imaginea articolului Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: Suferim de lipsa stadioanelor. Sunt fericit că proiectul de la Craiova este aproape gata

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu: Suferim de lipsa stadioanelor. Sunt fericit că proiectul de la Craiova este aproape gata (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto )

Preşedintele FRF, prezent marţi la Craiova împreună cu Ion Geolgău, managerul departamentului de scouting, şi Felix Grigore, managerul departamentului de competiţii de juniori, a apreciat proiectul şi a afirmat: "Fără dezvoltarea infrastructurii, orice strategie sau pregătire a performanţei este inutilă. Suferim la nivel naţional de lipsa stadioanelor şi a terenurilor, aşa că nu pot decât să fiu fericit că proiectul de la Craiova este aproape gata. O felicit o dată în plus pe doamna Vasilescu pentru că mi-a spus că are proiecte de reabilitare şi a altor baze din Craiova, pe care vrea să le distribuie activităţilor de copii şi juniori".

Construcţia este într-o etapă avansată de execuţie şi, potrivit site-ului frf.ro, se lucrează 24 de ore din 24, iar lucrările vor continua pe toată durata iernii. Reprezentanţii Primăriei şi constructorii spun că întreaga structură va fi gata în februarie 2017, după care va începe amenajarea suprafaţei de joc. Se preconizează că stadionul va putea găzdui primul meci în aprilie 2017.

Noul stadion va avea o capacitate de 30.000 de locuri şi facilităţile unui stadion modern, cu loje VIP, spaţii comerciale, hotel şi parcare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici