Preşedintele PSG discută cu Beckham pentru ca acesta să rămână la clubul parizian

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser El-Khelaifi, a declarat, vineri, că discută cu fotbalistul David Beckham, care şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului, pentru ca englezul să rămână implicat în gruparea pariziană.

138 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSG discută cu Beckham pentru ca acesta să rămână la clubul parizian

Preşedintele PSG discută cu Beckham pentru ca acesta să rămână la clubul parizian (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"El este foarte interesat de ideea de a rămâne implicat în acest proiect, în care crede. Discutăm", a spus preşedintele PSG într-o conferinţă de presă prilejuită de prelungirea cu cinci ani a contractului de sponsorizare cu compania aeriană Fly Emirates. "David şi-a anunţat decizia ieri (n.r. - joi), astfel că avem timp. Sperăm să ajungem la un acord. I-am spus că poarta e deschisă şi vom vedea cum îl putem implica", a adăugat El-Khelaifi.

David Beckham, în vârstă de 38 de ani, a anunţat, joi, că la finalul sezonului se retrage din activitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici