Rapid - Gloria Bistriţa, scor 2-1, în ultima etapă a Ligii I

Formaţia Rapid Bucureşti a câştigat, sâmbătă, partida disputată pe teren propriu, cu echipa Gloria Bistriţa, cu scorul de 2-1 (1-0), în ultima etapă a Ligii I.

75 afișări
Imaginea articolului Rapid - Gloria Bistriţa, scor 2-1, în ultima etapă a Ligii I

Antrenorul echipe Rapid, Ioan Andone (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Golurile echipei Rapid au fost marcate de Fernandes '26 şi Bozovici '67, în timp ce pentru Gloria Bistriţa a marcat Moraes '60.

Adrian Iordache a trimis, în minutul 26, cu capul o minge în bara transversala, iar Fernandes a recuperat şi a trimis în plasă, din 2 metri.

Gloria Bistriţa a restabilit egalitatea prin golul lui Moraes, care a scăpat singur cu portarul Bornescu, în minutul 60, l-a driblat pe acesta, apoi a înscris.

În minutul 67, Spadacio a centrat de pe partea stângă, iar Bozovici, singur cu portarul, a înscris cu un şut la vinclu.

Rapid: 33. Bornescu - 2. Helder, 3. Fernandez, 32. Iencsi, 19. Bozovici - 17. I. Iordache (26. Dobroiu '76), 28. Ad. Iordache, 20. Grigorie, 30. Spadacio (8. Coman '90) - 7. Cesinha (16. Ciz '60) - 11. Ioniţă. Antrenor: Ioan Andone.

Gloria Bistriţa: 1. Ţurcaş - 20. Homei, 4. V. Năstase, 18. Frăsinescu, 15. Latovlevici - 24. Hora (11. Tavares '64), 6. A. Mureşan, 28. D. Matei (7. Coroian '46), 2. C. Petre - 30. Băjenaru - 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Ad. Iordache '19, Spadacio '63 / Latovlevici '35, Frăsinescu '62. Tavares '85, Mureşan '87.

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Ionel Popa, Mihai Artene (asistenţi) - Marius Bocăneală (rezervă).

Observatori: Alexandru Popescu, Ioan Silviu Veronel.

La partida dintre Rapid şi Gloria Bistriţa au asistat aproximativ 3.500 spectatori. Aceştia l-au aplaudat pe antrenorul Gloriei Bistriţa, Marius Şumudică, la intrarea acestuia pe teren. În timpul partidei, galeria i-a scandat numele şi i-a dedicat două bannere: "Şumudică, oriunde va fi, tot la Rapid se va gândi" şi "Bine ai revenit pe Giuleşti, stadion pe care îl iubeşti".

Pe parcursul primei reprize, fundaşul Cristian Săpunaru şi fostul atacant rapidist, Daniel Niculae, aflaţi în tribună, au scandat împreună cu galeria, la solicitarea acesteia, injurii la adresa rivalei Steaua.

Suporterii de la peluză au afişat un banner pentru Cristian Săpunaru, al cărui împrumut la Rapid va expira în această vară, urmând să se întoarcă la echipa FC Porto: "Giuleşti, Porto, sau oriunde vei fi, rapidiştii oricum te vor iubi".

Galeria a mai afişat un banner şi pentru atacantul Alexandru Ioniţă, care a evoluat pentru ultima dată în tricoul formaţiei Rapid, urmând ca din sezonul următor să joace la FC Koln. "Când o să ajungi la Koln, să-ţi aminteşti că nicăieri în lume nu e ca pe Giuleşti".

La finalul meciului, tot stadionul a scandat numele antrenorului Ioan Andone. De asemenea, Şumudică a fost aclamat de toţi suporterii, iar acesta, cu lacrimi în ochi a sărutat gazonul de trei ori.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici