Reghecampf: Molde este o echipă puternică, trebuie să avem grijă la fazele fixe

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că adversarul din etapa a III-a a Ligii Europa, formaţa norvegiană Molde, este o grupare puternică, iar jucătorii săi trebuie să fie atenţi mai ales la fazele fixe.

221 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Molde este o echipă puternică, trebuie să avem grijă la fazele fixe

Reghecampf: Molde este o echipă puternică, trebuie să avem grijă la fazele fixe

"Nu ne interesează foarte mult ce fac cei de la Molde, ne interesează să ne câştigăm meciul, să facem un meci bun. Nu am menajat niciodată niciun jucător, i-am folosit pe cei care erau cei mai în formă şi nu am odihnit niciodată un jucător pentru un anumit meci. Molde este o echipă foarte puternică, dar nu ştiu dacă vor alinia aceeaşi echipă care a jucat în ultimul meci de campionat sau în cel de acasă cu Stuttgart. Avem o analiză, dar în acea analiză se află anumiţi jucători. Dacă acei jucători nu vor fi pe teren, vă daţi seama că ceea ce analizăm noi, nu o să fie la fel. În mare, este o echipă puternică, o echipă nordică, care încearcă să joace în forţă, în viteză. Trebuie să fim foarte atenţi la fazele fixe, dar s-ar putea să analizeze altă echipă. Toate echipele care sunt în această grupă au şanse să se califice. Nu putem spune că Molde e o echipă uşor de învins. Noi luăm acest meci în serios, ştim ce ne aşteaptă mâine şi nu este o echipă pe care să o învingem foarte uşor. Dacă jucătorii nu sunt conştienţi că întâlnim o echipă puternică, vom avea de suferit mâine", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că nu s-ar mulţumi cu o remiză în partida cu Molde. "Nu ne-am mulţumi cu un egal mâine, noi ne dorim să câştigăm. Orice punct pe care-l câştigăm e foarte important, dar ne dorim să câştigăm orice partidă. Dacă vom câştiga mâine, vom face un pas important pentru calificarea în primăvara europeană, dar încă se joacă", a completat Reghecampf.

Pentru partida cu norvegienii, Reghecampf nu se va putea baza pe serviciile lui Andrei Prepeliţă, care este răcit, şi nici pe cele ale lui Novak Martinovici, accidentat la meciul cu Pandurii. "Cel mai important este că jucătorii sunt sănătoşi, ne dorim foarte mult ca mâine să câştigăm meciul. Din partea noastră este totul ok. Martinovici are o lovitură primită de la meciul cu Pandurii, iar Prepeliţă este bolnav, are o infecţie, de ieri ia antibiotice şi nu ne vom putea baza pe el la meciul de mâine şi la cel cu Gloria Bistriţa. Ei nu s-au pregătit azi cu noi. Vlad Chiricheş e mai bine, s-a antrenat cu echipa, mai resimte un pic efectul antibioticelor pe care le-a luat, dar sper să fie sută la sută pregătit şi să aibă o evoluţie cât mai bună", a adăugat Reghecampf.

Antrenorul stelist este de părere că imaginile cu Stefan Nikolici în stare avansată de ebrietate nu vor fi uitate prea uşor de fani, chiar dacă acesta ar înscrie 20 de goluri într-un campionat. "Nikolici a greşit, el trebuie să plătească. Pentru noi, pentru echipă, pentru clubul Steaua, acest eveniment l-am închis. Este un jucător tânăr, a greşit, nu suntem de acord cu asemenea ieşiri, deci repercursiunile el trebuie să le trăiască. Indiferent ce va face, acel episod nu poate fi şters. El trebuie să joace cât mai bine, iar când are astfel de trăiri, trebuie să plătească. Poate să marcheze 20 de goluri, dar acea imagine nu poate fi uitată prea repede. Trebuie să fie responsabil în ceea ce face", a explicat Reghecampf.

El a precizat că nu putea obţine rezultate mai bune la Steaua decât cele înregistrate până acum "La începutul campionatului am semnat un contract pe trei ani. Patronul a zis că în primele şase luni nu se bagă la echipă, iar eu am spus că am nevoie de două luni ca să o pregătesc din punct de vedere fizic. Nu mi-e teamă de nimic. Mai mult decât am făcut până acum, nu aveam ce face, pentru că nu putem câştiga campionatul după 12 etape. Suntem pe primul loc, suntem la trei puncte de locul doi şi cred că mai bine de atât nu se putea", a menţionat Reghecampf.

Partida Steaua - Molde, contând pentru etapa a III-a a grupei E a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici