Rezultate din Liga Naţională de handbal masculin

Rezultate înregistrate în meciurile disputate, sâmbătă, în cadrul etapei a 22-a a Ligii Naţionale de handbal masculin:

14 afișări

CSU Suceava-HC Odorhei 30-26

"U" Transilvania Cluj-Minaur Ştiinţa Baia Mare 35-29

Dinamo Municipal Braşov-Poli Timişoara 27-28

Energia Pandurii Tg. Jiu-CSM Satu Mare 33-29

Steaua Bucureşti-UCM HC Caraş-Severin 29-27

HCM Constanţa-CSM Bucureşti 37-28.

Ultima partidă a rundei, dintre CSM Oradea şi Ştiinţa Municipal Bacău, a fost amânată pentru 10 mai, deoarece oaspeţii au avut programată, sâmbătă, partida retur cu Cimos Koper, din semifinala Challenge Cup.

După 22 de etape, podiumul Ligii Naţionale este ocupat, în ordine, de HCM Constanţa (39 puncte), HC Odorhei (33) şi CSU Suceava (32).

Din actuala stagiune mai sunt de disputat patru etape, ultima în 21 mai, după care primele opt echipe din clasament vor juca la Drobeta Turnu Severin, între 25-27 mai, pentru câştigarea Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici