RIO 2016: Două gimnaste din Coreea de Nord şi de Sud au lăsat deoparte diferenţele politice şi au făcut un selfie împreună - FOTO

Lee Eun-Ju, în vârstă de 17 ani, din Coreea de Sud, a făcut un selfie alături de Hong Un Jong, 27 de ani, din Coreea de Nord, în ciuda diferenţelor politice dintre tările pe care le reprezintă la Olimpiada de la Rio, informează Daily Mail.

17814 afișări
Imaginea articolului RIO 2016: Două gimnaste din Coreea de Nord şi de Sud au lăsat deoparte diferenţele politice şi au făcut un selfie împreună - FOTO

RIO 2016: Două gimnaste din Coreea de Nord şi de Sud au lăsat deoparte politica şi au făcut un selfie împreună - FOTO (Imagine: Twiitter)

În ciuda faptului că cele două state sunt în conflict, Olimpiada de la Rio le-a unit pe cele două gimaste din Coreea de Nord şi cea de Sud.

Lee Eun-ju, reprezentanta Coreei de Sud şi Hong Un-Jong, gimnastă prezentă la Rio din partea Coreei de Nord, au ţinut să imortalizeze momentul printr-un selfie, instantaneele devenind în scurt timp virale.

Relaţiile dintre cele două state sunt tensionate de mai bine de 70 de ani, odată cu încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.

Cu toate că în acest moment există un armistiţiu între cele două ţări, statele vecine se află într-o situaţie tensiontă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici