România - Polonia, 0-3

Naţionala Poloniei a învins vineri, scor 3-0, în deplasare, reprezentativa României, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, iar elevii antrenaţi de Christoph Daum rămân cu cinci pucte acumulate după primele patru etape.

2939 afișări
Imaginea articolului România - Polonia, 0-3

Echipele de start la meciul România - Polonia

Au marcat: Grosicki 11', Lewandowski 83', 90+1'

0-1: Grosicki a plecat cu mingea de la mijlocul terenului, a profitat de o mişcare inspirată a lui Lewandowski, a fost urmărot de cinci jucători români, dar n-a avut nicio emoţie să intre în careu, să treacă de Grigore, şi să înscrie cu un şut superb, sub bară.

0-2: Teodorczyk pasează pentru Lewandowski, starul de la Bayern îi dă cap în cap pe Grigore şi Benzar, intră nestingherit în careu, şutează cu stângul şi-i dă mâinile peste cap lui Tătăruşanu, incapabil să intervină.

0-3: Lewandowski realizează dubla, dintr-o lovitură de la 11 metri, obţinută tot de el

România: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Dr. Grigore, Toşca - Hoban (Prepeliţă 46) - A. Popa (Fl. Andone 46), R. Marin, N. Stanciu (Keşeru 82'), Chipciu - Bogdan Stancu

Polonia: Fabianksi - Piszczek, Pazdan, Glik, Jedrejczyk - Krychowiak - Blaszczykowski, Linetty (Maczynski 71'), Zielinski (Teodorczyk 81'), Grosicki -Lewandowski

Cartonaşe galbene: Benzar 52', Săpunaru 68' (în afara terenului), Andone 79' /

Cartonaşe roşii: -

Arbitri: Damir Skomina, Jure Praprotnik, Robert Vukan; rezervă: Matej Jug (toţi din Slovenia)

Observatori: Rodger Gifford (Ţara Galilor), Mark Blackbourne (England)

Stadion: Arena Naţională

Spectatori: 48.531.

Partida dintre România şi Polonia, din etapa a patra a preliminariilor Campionatului Mondial, s-a disputat, vineri, pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici