Scolari spune că Neymar nu îşi simţea picioarele imediat după accidentare

Selecţionerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a declarat că brazilienii s-au speriat atunci când s-a accidentat Neymar, mai ales deoarece acesta i-a spus lui Marcelo, imediat după ce a căzut, că nu îşi simte picioarele.

374 afișări
Imaginea articolului Scolari spune că Neymar nu îşi simţea picioarele imediat după accidentare

Scolari spune că Neymar nu îşi simţea picioarele imediat după accidentare (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Marcelo l-a întrebat imediat după accidentare pe Neymar cum se simte. El a răspuns: «Nu îmi simt picioarele». Speriat, Marcelo a chemat medicul echipei, dar medicii nu au voie să intre pe teren. A fost multă confuzie. Acea imagine cu Neymar fiind dus cu targa la elicopter a fost un adevărat şoc, a fost foarte greu pentru noi", a spus Scolari, informează cotidianul Marca.

Tehnicianul a precizat că accidentarea lui Neymar reprezintă "un dezastru" pentru echipă. "Neymar este tipul de jucător care poate face diferenţa pentru orice echipă. Am pierdut exact jucătorul pe care nu ne doream să îl pierdem înaintea semifinalelor şi finalei", a adăugat Scolari.

Reprezentativa Braziliei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale, după ce a învins, vineri, la Fortaleza, cu scorul de 2-1 (1-0), selecţionata Columbiei, în sferturile de finală ale competiţiei. În semifinale, Brazilia va întâlni Germania, marţi, la Belo Horizonte.

Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului de cu naţionala Columbiei. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga, şi a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă. În urma unor investigaţii, s-a constatat că Neymar a suferit o fractură de vertebră. Brazilianul va fi indisponibil aproximativ 40 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici