UPDATE Serena Williams şi Roger Federer au jucat pentru prima dată unul împotriva celuilalt

Serena Williams şi Roger Federer, doi dintre cei mai valoroşi sportivi din lumea tenisului, au jucat pentru prima dată unul împotriva celuilalt. Totul s-a întâmplat pe 1 ianuarie, la Cupa Hopman. Partida a avut loc la Perh, Australia.

1929 afișări
Imaginea articolului UPDATE Serena Williams şi Roger Federer au jucat pentru prima dată unul împotriva celuilalt

Serena Williams şi Roger Federer vor juca pentru prima dată unul împotriva celuilalt (Sursa: Mediafax Foto)

UPDATE: Roger Federer a ieşit învingător, alături de Belinda Bencic, în duelul cu perechea Serena Williams/ Frances Tiafoe, de la Cupa Hopman. Cuplul elveţian s-a impus în două seturi, 4-2; 4-3(3), după 49 de minute. Partida s-a jucat după un sistem diferit de cel al meciurilor obişnuite, primul la 4 game-uri.


Duelul s-a consumat la dublu-mixt. Serena a facut pereche cu Frances Tiafoe, în timp ce campionul elveţian o va avea ca parterneră pe Belinda Bencic. Cei doi au vorbit despre momentul istoric la conferinţa de presă: ”E ca un vis devenit realitate. De când aştept asta", a spus fostul număr 1 WTA, în timp ce Federer a ţinut să vorbească despre performanţele lui Williams din circuit: ”E un lucru grozav pentru amândoi şi sper că fanii tenisului se vor uita. Admir tot ce a făcut pe teren, dar şi in afara lui. E o adevărată campioană în istoria sportului".

Tot marţi s-au disputat meciurile de simplu, unde victoriile au fost împărţite. Serena Williams a trecut de Belinda Bencic în 3 seturi (4-6; 6-4; 6-3), iar în duelul băieţilor Federer a ieşit învingător în minimum de seturi (6-4; 6-1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici