SFÂRŞITUL UNEI ERE. AC Milan şi-a luat la revedere de la cinci jucători care au făcut istorie - VIDEO

"Este sfârşitul unei ere", a declarat emoţionat vicepreşedintele clubului italian AC Milan, Adriano Galliani, la finalul unui meci care a însemnat despărţirea de cinci fotbalişti ce au scris istorie la gruparea milaneză. Gennaro Gattuso, Filippo Inzaghi, Alessandro Nesta, Clarence Seedorf şi Gianluca Zambrotta şi-au luat la revedere de la fanii lor la ultimul meci din acest sezon, cu Novara.

543 afișări
Imaginea articolului SFÂRŞITUL UNEI ERE. AC Milan şi-a luat la revedere de la cinci jucători care au făcut istorie - VIDEO

SFÂRŞITUL UNEI ERE. AC Milan şi-a luat la revedere de la cinci jucători care au făcut istorie - VIDEO

AC Milan a câştigat meciul cu Novara şi a ocupat locul 2 la finalul campionatului, obţinând calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor, însă fanii şi jucătorii echipei AC Milan au plâns la finalul partidei de duminică

Fanii de pe San Siro au pregătit în detaliu despărţirea de idolii lor, având o coregrafie impresionantă şi aplauze şi scandări pentru fiecare jucător în parte. 

"Au fost la meci toţi prietenii mei, întreaga mea familie, este frumos să închei astfel. Dacă ar fi fost să-mi aleg eu un final, nu aş fi reuşit asta. Acum mă simt bine, vreau să mă bucur de această sărbătoare, coregrafia fanilor a fost emoţionantă. Până şi nepoţelul meu s-a emoţionat. Fanii suferă pentru că văd cum pleacă nu numai jucători valoroşi, ci şi oameni deosebiţi, pe care este greu să-i mai găseşti", a declarat atacantul Filippo Inzaghi (38 de ani), care a evoluat timp de 11 ani la AC Milan, echipă cu care a câştigat opt trofee.

O altă legendă milaneză, Gennaro Gattuso a declarat că va păstra în inimă pentru totdeauna emoţiile pe care le-a simţit duminică. "Nu pot să mă răzgândesc, eu când iau o decizie o duc până la capăt. Poate că într-o zi mă voi întoarce, să vedem în ce rol. Vreau să joc în continuare şi să ofer ceva în schimb fotbalului", a precizat jucătorul de 34 de ani, care a evoluat timp de 13 ani la AC Milan, şi care a plâns la finalul partide de duminică.

"Este o zi specială, plină de emoţii, de nedescris. A fost ultima partidă pe San Siro pentru mine şi pentru alţi coechipieri care au făcut istorie la acest club şi în fotbalul italian şi internaţional. Este normal să ne simţim emoţionaţi. Îmi pare rău că trebuie să părăsesc un grup de jucători care se cunosc de o viaţă. Îmi pare rău că părăsesc acest club, dar viaţa merge înainte", a declarat, la rândul său, fundaşul Gianluca Zambrotta, în vârstă de 35 de ani. 

De la AC Milan va pleca şi mijlocaşul olandez Mark van Bommel, care a evoluat doar un an şi jumătate la gruparea din Serie A. "Plec de la Milan. Sunt aici de un an şi jumătate, astfel că îmi e mai uşor să spun la revedere decât le este lui Gattuso, Nesta sau Inzaghi. Asta este viaţa, este momentul ca eu să plec. Atunci când am venit toată lumea mi-a spus că acest club este ca o familie. Este adevărat. Acesta este adevărul", a declarat fotbalistul în vârstă de 35 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici