Simona Halep, după meciul cu Serena Williams: Am fost aproape de victorie, am văzut că mă pot impune în faţa ei

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat după meciul cu Serena Williams, pierdut cu scorul de 2-6, 6-4, 5-7, că a fost aproape de o victorie şi că a văzut că se poate impune în faţa liderului mondial.

1665 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, după meciul cu Serena Williams: Am fost aproape de victorie, am văzut că mă pot impune în faţa ei

Simona Halep (Imagine: Hepta)

"Am fost aproape. Am văzut că mă pot impune în faţa ei. Pot să joc până la final împotriva ei. Eram puţin obosită pe final, dar este normal. Am jucat multe meciuri", a spus Halep, informează tennisnow.com.

Potrivit wtatennis.com, Simona Halep a mai declarat, la conferinţa de presă de după meci, că este fanul Serenei Williams de mai mult timp. "Am învăţat multe de la ea. Eram copil când ea a câştigat prima dată un Grand Slam şi îmi făcea plăcere să o văd jucând. Acum joacă şi se luptă până la final. Este şi acum umărul unu şi câştigă trofee, este ceva extraordinar. Îi respect cariera şi o respect ca persoană", a precizat Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea în finala turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, în semifinalele competiţiei.

Halep a învins-o o dată în carieră pe Williams, în octombrie 2014, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, pierzând celelalte cinci meciuri disputate cu numărul 1 mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici