Simona Halep va avea un nou adversar în turul secund la turneul de la Montreal

Liderul mondial, Serena Williams, a decis să se retragă din turneul de la Montreal, ceea ce înseamnă că Simona Halep, locul cinci în clasamentul WTA, va evolua în turul secund cu învingătoarea dintre Daria Gavrilova (46 WTA) şi Annika Beck (37 WTA).

4015 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va avea un nou adversar în turul secund la turneul de la Montreal

Simona Halep va avea un nou adversar în turul secund la turneul de la Montreal (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Serena Williams, principala favorită a turneului din Canada, s-a retras din cauza unei probleme la umăr. Lipsa sportivei în vârstă de 34 de ani a adus mai multe modificări pe tabloul principal. Simona Halep, a cincea jucătoarea a lumii, va avea parte de un alt traseu la Montreal.

Sportiva din Constanţa va lua startul în competiţie direct din turul secund. Conform tragerii la sorţi iniţiale a tabloului principal, Simona Halep trebuia să joace în turul doi cu învingătoarea partidei dintre Kristina Mladenovici (34 WTA) şi o jucătoare din calificări, iar în runda următoare, românca de 24 de ani se putea confrunta cu Petra Kvitova (13 WTA). După retragerea Serenei Williams, Halep se va întâlni cu câştigătoarea dintre Daria Gavrilova (locul 46 mondial) şi Annika Beck (numărul 37 WTA).

În 2015, Simona Halep a ajuns până în ultimul act la Montreal, unde a fost învinsă de Belinda Bencic, din Elveţia.

La turneul din Canada, dotat cu premii totale în valoare de 2,413,663 de dolari, va participa şi Monica Niculescu (61 WTA), care va debuta în runda inaugurală, împotriva jucătoarei Jelena Ostapenko din Letonia, locul 38 WTA.

Turneul din Canada se va desfăşura în perioada 25 - 31 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici