Tatăl lui Jules Bianchi: Fiul meu nu va renunţa la lupta pentru viaţă

Philippe Bianchi, tatăl pilotului Jules Bianchi, aflat în stare critică după ce a fost rănit grav la Marele Premiu al Japoniei, a declarat că fiul său nu va renunţa la lupta pentru viaţă.

362 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Jules Bianchi: Fiul meu nu va renunţa la lupta pentru viaţă

Tatăl lui Jules Bianchi: Fiul meu nu va renunţa la lupta pentru viaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Situaţia este disperată. De fiecare dată când sună telefonul, ştim că pot fi cei de la spital ca să ne spună că Jules a murit. El nu va renunţa, sunt sigur de asta. Văd asta. Cred asta. Vorbesc cu Jules şi ştiu că mă poate auzi. Medicii ne-au spus că deja este un miracol, nimeni nu a supravieţuit după un accident atât de grav. Dar Jules nu va renunţa", a spus tatăl pilotului într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, informează bbc.com.

Philippe Bianchi a precizat că familia a fost impresionată de felul în care piloţii de Formula 1 şi-au arătat susţinerea faţă de Jules la Marele Premiu al Rusiei, formând un "cerc de solidaritate" înainte de startul cursei. "Nu am mai văzut aşa ceva. Ne-a impresionat profund. Le mulţumim tuturor. Atât de mulţi m-au contactat, mi-au scris... Alonso, Vergne, Massa au transmis mesaje puternice. Hamilton mi-a scris un mesaj frumos, în care a precizat că dacă poate să facă ceva pentru noi va face. Mi-au scris şi Rossi şi Marquez din Moto GP", a adăugat Bianchi.

Pilotul echipei Marussia Jules Bianchi se află în spital în stare gravă, după ce a fost implicat într-un acident grav în timpul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici