TRAGEDIE | Un fan a murit şi alţi trei au fost răniţi în urma incidentelor de la meciul Vasco da Gama-Flamengo - FOTO

Un suporter a murit şi alţi trei au fost răniţi în urma incidentelor care au avut loc la finalul meciului Vasco da Gama - Flamengo, din etapa a 12-a a campionatului din Brazilia, scrie, duminică, cotidianul britanic The Sun.

1189 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE | Un fan a murit şi alţi trei au fost răniţi în urma incidentelor de la meciul Vasco da Gama-Flamengo - FOTO

Un fan a murit şi alţi trei au fost răniţi în urma incidentelor de la meciul Vasco da Gama-Flamengo

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost împuşcat în piept şi a murit în drumul spre spital, în timp ce alte două persoane au fost împuşcate în picior, iar o a treia a fost atinsă de schije şi au fost transportate de asemenea la spital. Conform martorilor, focurile de armă au fost trase de forţele de ordine, care au intervenit cu gaze lacrimogene, după ce fanii gazdelor au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren şi au încercat să pătrundă pe gazon.

Din cauza suporterilor echipei Vasco Da Gama, fotbaştii echipei oaspete şi arbitrii nu au putut intra la vestiare. Incidente au existat şi pe durata meciului, evacuarea arenei la final fiind greu de efectuat din această cauză. Evenimentele neplăcute au continuat şi în afara stadionului, unde mai mulţi fani s-au bătut cu forţele de ordine.

Flamengo a câştigat meciul cu Vasco Da Gama, scor 1-0, după ce unicul gol al partidei, dintre cele mai mari rivale din Brazilia, a fost înscris de Everton, în minutul 64.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici