Video TROFEUL de la Wimbledon, prezentat de Simona Halep, în faţa a peste 20.000 de români: Mulţumesc României! Aici m-am născut şi aici sper să trăiesc toată viaţa/ Imagini VIDEO cu atmosfera de pe Arena Naţională

Mii de suporteri români au venit, miercuri seară, pe Arena Naţională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia Simona Halep îşi va prezenta trofeul de la Wimbledon. Pe stadion sunt prezenţi, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac, Daniel Dobre, Gabriela Szabo, Mihai Leu, Elisabeta Lipă şi Gică Popescu.

4358 afișări

Ion Ţiriac: Eu am hotărât să o rog pe Halep să mai trecem încă o dată prin finala de la Wimbledon

Ion Ţiriac a luat parte la festivitatea de pe Arena Naţională, în cadrul căreia Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a luat cuvântul şi a ţinut să transmită un mesaj Simonei, dar şi oamenilor care au venit să o vadă.

"Welcome to Simona night! Eu am văzut finala live, am văzut şi alte două finale ale unui român, care s-a hotărât să le facă cadou altui jucător, nu a vrut să le câştigi. Nu ar fi drept să nu îl numeşti pe Ilie Năstase. Eu am păşit pe terenul acela central şi am jucat acolo. E adevărat, numai dublu. E deosebit faţă de orice alt teren central. Are o tradiţie de aproape 150 de ani. Nu schimbă nimic. Eu am hotărât să o rog pe Simona să mai trecem încă o dată prin această finală", a spus Ion Ţiriac la festivitatea organizată pe Arena Naţională. La eveniment au participat şi numeroase personalităţi din sport. Marius Urzică, Doina Melinte, Mihai Leu, Paula Ivan sau Gică Popescu sunt câţiva dintre campionii care au fost alături de Simona Halep spre scenă. Ei au purtat drapelul României.


Peste 20.000 de oameni au venit să o vadă pe Simona Halep, campioana de la Wimbledon. Sportiva noastră a prezentat în faţa românilor trofeul cucerit. La festivitate au luat parte multe personalităţi din sport, care au venit să îşi arate recunoştinţa faţă de performanţa realizată.

Simona Halep a ţinut şi un discurs. Le-a mulţumit tuturor, de la familie, până la oamenii din stafful său, lui Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi românilor care au fost alături de ea. "Este o seară specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar aceasta parcă este mai specială. Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile. Este o onoare să vă am alături de mine. Am fost inspirată de toţi aceşti campioni care m-au aşteptat.

Îi mulţumesc familiei, în primul rând, tuturor antrenorilor, nu vreau să le dau numele, pentru că au fost mulţi. Bineînţeles, doamnei Virginia Ruzici, lui Ilie Năstase, care ne-a iubit să iubim acest sport, şi domnului Ţiriac, care mi-a dat sfaturi destul de dure, dar au fost foarte importante. Bineînţeles, României, pentru că m-am născut aici şi aici sper să trăiesc toată viaţa", a declarat Simona Halep, la festivitatea de pe Arena Naţională.

„E seara noastră, nu doar a mea. Le mulţumesc tuturor care mi-au transmis mesajele video. E o onoare să fiu aici. O parte din acest trofeu îl dedic mamei mele, a fost visul ei să câştig la Wimbledon. Mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor...de la patru ani şi jumătate am avut cei mai antrenori, fiecare a pus o cărămidă carierei mele. Îi mulţumesc lui Ilie Năstase şi domnului Ţiriac, sfaturile sale sunt foarte importante. Mulţumesc României, sper să trăiesc aici toată viaţa",  a spus Halep.

"E al ţării acest trofeu, în primul rând. E o seară foarte specială pentru mine, vă mulţumesc că aţi venit. Să ne bucurăm şi să ne gândim că mai pot fi astfel de zile", a spus Simona.

Peste 20.000 de suporteri români au venit, miercuri seară, pe Arena Naţională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia Simona Halep îşi prezintă trofeul de la Wimbledon. Pe stadion sunt prezenţi, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac, Daniel Dobre, Gabriela Szabo, Mihai Leu, Elisabeta Lipă şi Gică Popescu.

Evenimentul a început cu intonarea imnului României, cântat de Andra.

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Simona Halep a avut un parcurs impresionant de-a lungul turneului de Grand Slam, ea învingând nume mari precum Aliaksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang, Elina Svitolina şi Serena Williams. Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.


„Primăria Capitalei, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează miercuri, 17 iulie, la ora 19.00, pe Arena Naţională, ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon de către campioana Simona Halep”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei, transmis marţi.

Potrivit PMB, accesul la eveniment pentru publicul larg este gratuit.

De asemenea, accesul va fi pietonal şi se va realiza prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia şi Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.

„Pentru buna afluire/defluire a participanţilor la eveniment, STB va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport public în comun în zonă. Facem apel la participanţi să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc..”, se mai arată în comunicatul PMB.

Taguri:
halep,
trofeu,
simona

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici