Un jucător de polo a decedat la Bazinul Floreasca - FOTO

În cursul zilei de sâmbătă, fostul jucător de polo Cornel Chiuariu în vârstă de 58 de ani s-a stins pe marginea bazinului de la Floreasca, a anunţat pe pagina de Facebook un coleg de breaslă.

12741 afișări
Imaginea articolului Un jucător de polo a decedat la Bazinul Floreasca - FOTO

Un jucător de polo a decedat în Bazinul Floreasca - FOTO (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

Adrian Cercel este colegul fostului jucător de polo Cornel Chiuariu, decedat sâmbătă la Bazinul Floreasca. Într-un mesaj pe Facebook, bărbatul a anunţat ”Din păcate azi la 13,50 colegul nostru CHIUARIU CORNEL a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca”. Alături de mesaj au fost adăugate şi imagini de la locul tragediei. 

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu există informaţii cu privire la cauza decesului şi nici modul în care a intervent echipajul de pe ambulanţă. 

Vestea vine la doar o săptămână după ce Fotbalistul Patrick Ekeng, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul unui meci cu Dinamo, a murit la Spitalul Floreasca, după ce medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

Jucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici