Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 0-1, în Liga I

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I.

61 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 0-1, în Liga I

Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 22 de Silviu Ilie, care la 35 de metri de poartă, a scăpat singur la limita ofsaidului, portarul Răzvan Stanca a ieşit greşit la marginea careului de 16 metri, iar jucătorul Oţelului l-a driblat şi a trimis în poartă.

Din minutul 62, Universitatea Craiova a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Mădălin Ciucă, pentru un fault asupra lui Cornel Râpă din postura de ultim apărător.

Universitatea Craiova: 1. Stanca - 18. Dănănae, 7. Găman, 6. Ciucă, 2. Bărboianu - 5 Stoica - 77. Wobay (25. Firţulescu '72), 23. Gargorov (9. M. Costea '57), 20. Dina, 30. Prepeliţă - 27. Piţurcă (28. Gângioveanu '68). Antrenor: Victor Piţurcă.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovac - 3. Râpă, 30. Perendija, 18. Sg. Costin, 23. Sălăgeanu - 26. Neagu, 24. Filip - 7. Iorga (8. Antal '75), 37. Viglianti, 14. S. Ilie (20. Cojoc '90) - 10. Paraschiv (27. Pena '83). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Wobay '30, Bărboianu '55, Firţulescu '90 / Silviu Ilie '90, Râpă 90+1

Cartonaş roşu: Ciucă '62

Arbitri: Alexandru Tudor - Micloş Nagy, Adrian Vidan - Florin Constantin

Observatori: Nicolae Grigorescu, Sorin Satmari

Înaintea meciului cu Oţelul Galaţi, jucătorii şi fanii echipei Universitatea Craiova i-au adus un omagiu fostului poet Adrian Păunescu, decedat vineri dimineaţă.

Înainte de ieşirea celor două echipe de la vestiare, fanii Universităţii Craiova au aprins lumânări şi au cântat minute în şir imnul compus de Adrian Păunescu pentru formaţia craioveană.

Jucătorii Craiovei au intrat pe teren purtând tricouri albe pe care era scris "Adrian Păunescu - Un simbol nemuritor" şi au evoluat în meciul cu Oţelul având banderole negre, în semn de doliu.

Cele două galerii ale echipei au afişat două bannere imense, unul la Peluza Sud cu mesajul "De astăzi în ceruri se va cânta «Oltenia, eterna Terranova»", şi un altul la Peluza Nord cu mesajul "Păunescu, oltean pe viaţă şi pe moarte".

Înainte de startul partidei s-a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Păunescu, fanii aplaudând apoi mai multe minute şi scandându-i numele fostului poet.

Pe stadonul Ion Oblemenco au fost prezenţi 22.000 de spectatori. Echipa Oţelul a fost susţinută de aproximativ 30 de gălăţeni.

Înaintea meciului, după ce au inspectat terenul, portarul Oţelul, Cristian Brăneţ, s-a dus şi l-a căutat în vestiarul echipei Universitatea Craiova pe atacantul Florin Costea, pe care l-a accidentat în urmă cu un an, cei doi îmbrăţişându-se. Brăneţ i-a transmis lui Costea că-l aştepată cât mai repede pe gazon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici