Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti, scor 1-2, în Liga I

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

36 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti, scor 1-2, în Liga I

Antrenorul formaţiei Steaua, Mihai Stoichiţă (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Golurile Stelei au fost marcate de Kapetanos '4 şi Szekely '90+2, în vreme ce reuşita gazdelor a fost semnată de Prepeliţă '15.

În minutul 4, mijlocaşul stelist Janos Szekely a trimis o centrare în careul echipei gazdă, care a fost reluat în poartă, de la şase metri, de Kapetanos.

În minutul 15, o lovitură de colţ executată de Firţulescu a fost reluată cu capul în poarta echipei oaspete, de la şapte metri, de mijlocaşul Prepeliţă.

În minutul 90+2, o pasă în adâncime trimisă de Pleşan a ajuns în interiorul careului gazdelor la Szekely, care a înscris cu un şut din întoarcere, de la 12 metri, pe lângă portarul Lung.

Universitatea Craiova: 21. Lung jr. - 32. Bădoi, 7. Găman, 6. D. Stoica, 27. Rose - 30. Prepeliţă (20. Dina '85), 2. Bărboianu, 8. Şoavă, 25. Firţulescu (77. Wobay '60) - 10. Fl. Costea. 9. M. Costea (11. V. Badea '77). Antrenor: Eugen Neagoe.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski (17. Baciu '57), 24. Ghionea, 5. Rada, 18. P. Marin - 7 Szekely, 14. Toja (8. Ov. Petre '64), 22. Pleşan, 16. Nicoliţă - 11. Surdu (6. Tănase '83), 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Găman '36, Firţulescu '55, Bărboianu '67, Prepelita '76, Wobay '90 / Golanski '43, Pleşan '68.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Robert Dumitru (central), Zoltan Szekely şi Dorin Mudura (asistenţi), Zoltan Erdei (rezervă). Observatori au fost Ioan Igna şi Emeric Dembrovski.

La partida de la Craiova au asistat aproximativ 15.000 de spectatori, între care s-au aflat şi circa o sută de fani ai Stelei.

Printre spectatori s-au aflat fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, şi actualul tehnician al "tricolorilor", Răzvan Lucescu. Preşedintele grupării din Bănie, Adrian Mititelu, s-a salutat cu Răzvan Lucescu, cel pe care îl criticase în unele declaraţii făcute presei luna trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici