Câştigă zeci de mii de euro făcând planuri alimentare pentru vegetarieni şi vegani. Povestea româncei care oferă meniuri personalizate pentru cei care vor să treacă la o altfel de dietă

La 25 de ani, Ruxandra Micu se numără deja printre cei care au mizat pe antreprenoriat. După primul an de activitate, tânăra se aşteapă la rulaje de circa 50.000 de euro, bani obţinuţi dintr-un blog de gătit şi planuri alimentare pentru vegetarieni şi vegani, scrie Business Magazin.

686 afișări
Imaginea articolului Câştigă zeci de mii de euro făcând planuri alimentare pentru vegetarieni şi vegani. Povestea româncei care oferă meniuri personalizate pentru cei care vor să treacă la o altfel de dietă

Câştigă zeci de mii de euro făcând planuri alimentare pentru vegetarieni şi vegani. Povestea româncei care oferă meniuri personalizate pentru cei care vor să treacă la o altfel de dietă

Proiectul Meal Plans oferă meniuri personalizate pentru cei care vor să treacă la o dietă vegetariană şi este primul de acest tip din România.

În contextul în care antreprenoarea vizează clienţi de pe tot globul, tânăra se aşteaptă la creşteri de minimum 25% în primii 2-3 ani de activitate.

Cred că structura mea a fost întotdeauna una antreprenorială. N-am fost niciodată angajată, n-am lucrat niciodată cu program fix, deşi mă întreţin singură de la 20 de ani. Gândul de a dezvolta o afacere în online a fost prezent încă de când am început să activez în domeniul marketingului digital, iar prima manifestare a acestuia a fost blogul“, povesteşte Ruxandra Micu despre aptitudinile sale antreprenoriale.

A studiat arhitectura, însă s-a simţit mai atrasă de web design şi marketing digital, cunoştinţe pe care le-a aprofundat şi care au ajutat-o să-şi transforme blogul dintr-un hobby într-o sursă de venit. Domeniul a fost ales natural, blogul Gourmandelle.com fiind lansat cam în aceeaşi perioadă în care a ales să îşi schimbe stilul de viaţă şi să devină vegetariană, iar aplicaţia Meal Plans a fost următorul pas. Aplicaţia lansată în urmă cu un an generează un plan de masă personalizat pentru nevoile fiecărei persoane, indiferent că este vorba de preferinţe culinare, diete, intoleranţe sau alergii alimentare şi obiective personale.

Citeşte continuarea pe Business Magazin

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici