Video VIDEO Cum să te prefaci că munceşti de acasă. Cum s-au gândit doi tineri să se sustragă de la videoconferinţele interminabile

  • La nivel mondial, milioane de angajaţi care lucrează de acasă din cauza coronavirusului
  • Pe Social Media au apărut numeroase filmuleţe despre cum să fentezi aplicaţiile pentru munca la distanţă
  • Video-urile cu tine puse în buclă te salvează în conferinţe, iar mouse-ul plimbat cu trenuleţul arată că eşti activ online
3140 afișări

Izolarea abia a început, dar angajaţii ştiu deja cum să păcălească sistemul. Cum s-au gândit doi tineri să se sustragă de la videoconferinţele interminabile, fără ca nimeni să se prindă? Au făcut un video în buclă cu ei, în care apar cu o mină serioasă, şi l-au folosit pe ZOOM.

Tot pe ZOOM, mai mulţi angajaţi şi-au pus background-uri care de care mai haioase. Cu pisici, cu plaje, cu orice,  numai să scape de rutină.

De departe, cel mai inventiv este acest angajat care a găsit un mod prin care să fenteze aplicaţia de telemuncă Slack. Şi-a dat seama că, pentru a apărea activ pe platformă şi în ochii managerilor, trebuie să mişte încontinuu mouse-ul. Aşa că l-a legat de trenuleţul copilului şi l-a lăsat să meargă ore în şir.

Dar ce te faci dacă şeful se prinde şi te ia la întrebări? Îi răspunzi fix aşa: Păi… Următoarea întrebare? 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Social distancing from Susan’s emails @_sohomo

A post shared by Lola Tash and Nicole Argiris (@mytherapistsays) on

Mar 16, 2020 at 8:55am PDT

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici