Pe 3 ianuarie 1996, Motorola lansa cel mai mic şi mai subţire telefon: StarTAC

  • Pe 3 ianuarie 1996 a fost lansat primul telefon cu clapetă
  • Motorola StarTAC a fost primul telefon care a oferit opţiunea de vibraţie
  • Preţul de lansare a fost de 1.000 de dolari în SUA şi 1.400 de lire în Marea Britanie
1397 afișări
Imaginea articolului Pe 3 ianuarie 1996, Motorola lansa cel mai mic şi mai subţire telefon: StarTAC

În anii 90, telefoanele erau de-a dreptul ciudate şi departe de inteligenţa de acum. Lucrurile au început să se schimbe o dată cu apariţia telefonului cu clapetă.

Pe data de 3 ianuarie 1996, Motorola a lansat telefonul cel mai mic şi mai subţire: StarTAC. S-a bucurat de o popularitate uriaşă. A fost vândut în 60 de milioane de unităţi.

Autonomia bateriei nu permitea o convorbire mai lungă de 60 de minute. Aveai, însă, opţiunea să îi ataşezi o a doua baterie pe spate. Şi ca să vezi cât de apreciat era, Motorola StarTAC şi-a făcut apariţia în numeroase reclame dar şi în filmul de mare succes, 8MM, cu Nicholas Cage în rol principal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici