#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Cum să ţii piept crizei dacă eşti antreprenor: Companiile ar trebui să-şi reducă toate costurile

  • Guvernul ar trebui să ia mai multe măsuri pentru sprijinirea sectoarelor grav afectate de coronavirus
  • Companiile ar trebui să-şi regândească business-ul pe o perioadă de câţiva ani
  • Aproximativ un milion de angajaţi sunt în şomaj tehnic şi alţi 230.000 au rămas fără loc de muncă
727 afișări

Sigur ştii pe cineva care rămas fără job sau a intrat în şomaj tehnic. Adrian Câzu, directorul de dezvoltare al unui renumit magazin de încălţăminte, care are 98% din angajaţi în şomaj şi pierderi uriaşe, spune că şomajul tehnic este o măsură foarte bună, dar guvernul ar putea face mult mai multe.

„Pentru sprijinirea businessurilor din comerţ, din turism sau alte sectoare care au fost foarte grav afectate”, spune Adrian Câzu, director de dezvoltare al unui renumit magazin de încălţăminte.

„Cred că guvernul nostru s-ar putea inspira din acţiunile pe care le face guvernul german, care a anunţat în mod clar că va lua orice măsură necesară pentru repornirea economiei germane şi sprijinirea companiilor, indiferent de costuri”, mai subliniază acesta. 

Dacă eşti antreprenor, Câzu te sfătuieşte cum să ţii piept crizei.

„Ca şi măsuri pentru companii: în primul rând cred că trebuie să-şi reducă la minim toate costurile, trebuie să lupte în această perioadă, iar apoi să-şi regândească complet business-ul pe termen de câţiva ani şi să fie cât mai solidari”, adaugă directorul. 

În România, aproximativ un milion de oameni sunt în şomaj tehnic şi alţi 230.000 au rămas fără loc de muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici