Video Drumuri pustii către mare şi către munte. Poliţia monitorizează tot ce mişcă din aer şi de la sol

  • Poliţiştii supraveghează astăzi, din aer şi de la sol, toate zonele
  • Autostrada Soarelui este, astăzi, pustie
  • 36.000 de pompieri, jandarmi şi poliţişti sunt pe teren
1228 afișări

Anul acesta, 1 Mai aduce şosele goale către munte şi mare. Dacă anul trecut erai pe Autostrada Soarelui astăzi, pe şoseaua pe care tu ai fost este gol. Totuşi, dacă vrei să te aventurezi, ai grijă că poliţiştii sunt şi pe sol şi în aer şi monitorizează tot ce mişcă.

Să nu crezi că poliţiştii nu te văd de peste tot. Sunt supravegheate zone turistice precum Maramureş, Cluj, Braşov, Predeal, Sibiu, Constanţa, Tulcea ş, evidenti ieşirea din Bucureşti.

„Nu am ieşit la vânătoare şi nu avem plan de amenzi. Suntem în teren pentru siguranţa tuturor”, spune Poliţia Română.

În ţară, sunt 36.000 de poliţişti, pompieri şi jandarmi care supraveghează zonele unde mergeai în mod obişnuit la picnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici