Video Îl costă cât o vacanţă în Grecia însă Răzvan preferă să îşi facă concediul la ţară în România. Turismul rural este pe val

  • O platformă românească de închirieri este pe val: „Avem audienţă ţintă corporatişti, avocaţi, freelanceri” – Radu Fusea, administrator
  • Peste 700 de persoane şi-au creat deja cont, şi au fost făcute 800 de rezervări, dintre care 268 doar în luna mai
  • Un weekend la ţară te costă 100 de euro iar o casă pentru o săptămână, 900 de euro
6948 afișări

Ai stat izolat, departe de natură şi de locurile dragi ţie aproape 3 luni şi ai sperat totuşi că o să mergi în vacanţă vara asta. La fel ca tine sunt Răzvan şi Bianca care nu se gândesc să îşi petreacă concediul în străinătate, ci au ales să îşi investească banii în turismul românesc. Ei sunt de părere că românii văd ţara noastră ca pe un loc în care doar muncesc, fac bani şi apoi vor să fugă cât mai departe.

Bianca şi Răzvan Păhuţă, dezvoltator site-uri online & live trading: „Suntem fericiţi până la cer şi înapoi cu TravLocals pentru că am descoperit nişte oameni incredibili. Avem nişte munţi şi nişte păduri extraordinar de frumoase, de ce să nu dai bani? Şi până la urmă dai bani la tine în ţară.”

Radu Fusea, owner platforma închirieri TravLocals:  „Preţul mediu pentru un weekend pentru 2 persoane e undeva la 80, 100 de euro iar pentru o săptămână avem oferte, de ex. pentru o casă inteligentă în Porumbacu a fost 900 de euro toată săptămâna. Avem audienţa ţintă corporatişti, antreprenori, freelanceri, medici, avocaţi.” 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici