Video Mărturisiri dintr-un spital londonez. Medicul Andrei Carpiuc a fost martor la scene care l-au marcat profund

  • Andrei Carpiuc este medic într-un spital din Londra şi îţi povesteşte cum evoluează pandemia acolo
  • Mulţi dintre medicii din spitalul londonez St. Peter’s au fost infectaţi cu noul coronavirus
  • În Marea Britanie, numărul pacienţilor infectaţi cu coronavirus creşte de la o zi la alta
1725 afișări

Ştii când începi să îţi dai seama cât de grav este noul coronavirus? Atunci când îl vezi în acţiune. Când cei apropiaţi încep să cadă victime bolii. Andrei Carpiuc este medic în Londra şi ce a văzut în ultimele două luni l-a marcat profund. 

Andrei lucrează într-unul din cele mai mari spitale londoneze şi a trecut prin multe momente grele în ultimul timp.

„Când începi să îţi vezi proprii tăi colegi bolnavi, când ai proprii tăi colegi pacienţi, de fapt. Au fost câteva săptămâni în care aproape toţi pacienţii care veneau la spital erau cu COVID” spune Andrei Carpiuc, medic român la Londra.

În ultimele săptămâni, peste o mie de oameni cu COVID-19 au fost internaţi de urgenţă, numai la Spitalul Saint Peter’s.

„În decurs de 5 săptămâni au fost 100-120 de decese, din nefericire. Cel mai înfricoşător lucru este că ai putea să vezi oameni tineri, fără nicio altă problemă medicală, cu o infecţie serioasă cu Covid pentru care ştim că încă nu există un tratament.”

Andrei Carpiuc se consideră norocos. E unul dintre puţinii medici de la Saint Peter’s care au scăpat neinfectaţi.

Deşi sistemul medical din Marea Britanie este mai bine pregătit, oamenii sunt departe de a lăsa garda jos. Numărul pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus care ajung zilnic la spital este în creştere.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici