Video Pasiunea pentru muzică depăşeşte criza provocată de coronavirus. Cum s-a adaptat Trupa Dirty Shirt la noile condiţii

  • În duş sau la microfon, muzica se aude la fel de bine şi în carantină
  • O trupă rock a făcut un videoclip acasă
  • Melodia a avut zeci de mii de vizualizări pe YouTube
1078 afișări

Le-au fost anulate toate concertele şi stau în izolare, însă artiştii nu renunţă la pasiunea lor. Din contra, unii şi-au găsit inspiraţia de când acasă. Trupa Dirty Shirt a lucrat din greu în această perioadă la videoclipul unei piese, iar reacţia fanilor nu a întârziat să apară.

Trupa Dirty Shirt este compusă din 10 oameni, iar fiecare în parte a lucrat ore în şir până să înregistreze piesa intitulată "Geamparalele".

Tea Vişan, backing vocals: Tot ne trimiteam în fiecare zi fă asta, fă asta, şi apoi nu e bine, ţi se spune mai schimbă puţin acolo şi fiecare trebuie să facă părţi foarte mici şi să le pună împreună la sfârşit.

Robert Rus, vocalist: E destul de complicat mai ales că stăm în oraşe diferite, dar fiecare din noi ne-am adaptat.

Artiştii s-au gândit în primul rând la fanii lor. Au vrut să le fie aproape în această perioadă aşa cum ştiu ei mai bine, prin muzică.

Cristi Bălănean, chitarist: E un pic ciudată perioada asta, dar cred că nu trebuie să ne îngrădească pe noi, artiştii. Consider că sunt o grămadă de căi prin care putem să facem ceva frumos până o să ne vedem cu oamenii.

Anul acesta trupa avea programat pe lângă evenimente şi concerte, un turneu european. Pentru că toate s-au anulat, vor continua distracţia în online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici