Video Pentru că nu ai cum să te duci de 1 Mai la mare, vine marea la tine! Iată la ce s-a gândit un organizator de evenimente

  • Andrei Nistor va organiza un eveniment cu un DJ, chiar de la mare, de 1 Mai
  • Va filma de pe plajă şi va transmite totul online. Clienţii pot comanda băuturi, pentru ca experienţa să fie cât mai reală
  • Petrecăreţii vor putea intra şi socializa printr-un link de Zoom
306 afișări

Ce zici de un eveniment chiar la mare, de 1 Mai? Andrei Nistor, organizator de evenimente, a venit cu o idee inedită, aceea de a-şi distra clienţii în continuare... în online. Anul ăsta îţi aduce marea şi muzica... acasă.

„Să încercăm, măcar vizual, să la aducem experienţa pe care ar fi avut-o şi bucuria de a vedea marea în anul respectiv, de 1 Mai chiar la ei acasă”, spune Andrei Nistor, organizator de evenimente.

Pentru a face cât mai reală experienţa, Andrei a expediat deja 100 de colete cu party-kituri, printre care şi un meniu cu băuturi, pe care poţi să ţi-l comanzi acasă.

„Meniul este fără adaos comercial, astfel încât preţurile să fie cât mai accesibile şi cât mai ok pentru această perioada, mai complicată pentru toată lumea”, mai explică acesta. 

Andrei este la al treilea eveniment organizat, de când a început criza, cu un DJ, în online. Acum provocarea este la mare, direct pe plajă, într-un set-up cât mai atrăgător. Petrecăreţii vor putea intra şi socializa printr-un link de zoom.

„Vom avea ocazia să vedem asfinţitul împreună şi ideea este să transmitem cât mai multe imagini de acolo, astfel încât cei care ar fi mers acolo de 1 Mai, să aibă ocazia să vadă acest peisaj cu ajutorul nostru”, adaugă Andrei Nistor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici