Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 19 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 19 aprilie 2019.

95 afișări

CCR se va pronunţa, vineri, asupra conflictului dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, sesizare făcută de Florin Iordache. Judecătorii CCR au decis, pe 11 aprilie, să amâne pronunţarea.

Procurorii care au făcut rechizitoriul în dosarul "Revoluţiei" arată că, din 22 decembrie 1989, la nivelul României a fost declanşată o amplă şi complexă acţiune de inducere în eroare, care a dus la instaurarea unei psihoze a terorismului, asta fiind principala cauză a pierderii de vieţi omeneşti. Mai multe detalii despre rechizitoriul Dosarului Revoluţiei puteţi citi pe mediafax.ro.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, anunţă demararea unei anchete la Agenţia Judeţeană de Protecţia Mediului Buzău şi la Garda de Mediu, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care cadavrul unui urs, împuşcat în comuna Colţi, este batjocorit, fiind stropit cu bere.

Scriitorul Andrei Pleşu a anunţat aseară că se retrage din viaţa publică, precizând că în cercetarea ştiinţifică în institutele de studii avansate a început să prevaleze corectitudinea politică.

Liderul majorităţii democrate din Camera Reprezentanţilor, Steny Hoyer, a declarat, în urma publicării raportului lui Robert Mueller, că punerea sub acuzare a preşedintelui Donald Trump este "o pierdere de timp", în contextul în care în 18 luni vor avea loc noi alegeri, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici