Video ŞTIRILE OREI 09.00| 2 mai

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

51 afișări

Viorica Dăncilă a declarat aseară că şedinţa comună de Guvern România-Israel, de la Bucureşti, alături de Benjamin Netanyahu, va avea loc în curând. Prim-ministrul român a adăugat că va fi primul eveniment organizat, după ce omologul israelian va forma Guvernul.

Pe perioada sărbătorilor Pascale dar şi pe parcursul zilei de 1 mai, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a asistat peste 7000 de persoane, bolnavi cronici dar şi pacienţi care au acuzat dureri abdominale pe fondul consumului de alimente şi alcool.

Până în anul 2025, piaţa globală a inteligenţei artificiale va atinge aproximativ 60 de miliarde de dolari, în urma progreselor PIB-ul global urmând să crească cu 15.700 de miliarde de dolari, iar productivitatea la nivel de companie cu 40%.

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat că are "cel mai mare respect pentru Viktor Orban", premierul ungar, abordând un ton amiabil faţă de Ungaria. Formaţiunea politică a lui Orban, Fidesz, a fost suspendată temporar din grupul Partidul Popular European.

Forţele de securitate din Venezuela au folosit gaze lacrimogene şi gloanţe de cauciuc asupra persoanelor care protestau faţă de Guvernul lui Maduro, a relatat postul Todo Noticias, citat de site-ul agenţiei Dp.a. Protestatarii au atacat forţele de securitate cu pietre şi beţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici