Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 20 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

63 afișări

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat într-un accident, pe Autostrada 3, autoturismul fiindu-i lovit din spate. În urma accidentului, o persoană, din altă maşină, şi-a pierdut viaţa. Acesta a făcut anunţul pe pagina sa de facebook.

Nou termen în dosarul lui Liviu Dragnea la ÎCCJ. Magistraţii iau în discuţie, azi, dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare. La ultimul termen procurorii au cerut completului sesizarea CCR cu două excepţii de neconstituţionalitate, iar instanţa a decis să le acorde avocaţilor timp să îşi pregătească apărarea.

Judecătorii Curţii Constituţionale dezbat, azi, sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, sesizare făcută de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache.

Curtea Constituţională discută, azi, sesizarea lui Klaus Iohannis privind Legea pentru modificarea şi completarea Legii administraţiei publice locale. Şeful statului reclamă în obiecţia de neconstituţionalitate că cele două Camere ale Parlamentului au adoptat două forme diferite ale legii.

Compania americană Google a restricţionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizări ale sistemului de operare Android, în urma măsurilor luate de preşedintele american Donald Trump împotriva companiei chineze, relatează BBC. Utilizatorii noilor modele de telefoane Huawei nu vor mai avea acces la unele aplicaţii din Google Apps.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici