Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 3 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 3 iunie 2019.

162 afișări

Rezultatele finale la alegerile europarlamentare urmează să fie prezentate, azi, de Biroul Electoral Central (BEC), la mai bine de o săptămână după scrutin, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marian Muhuleţ.

Viorica Dăncilă a anunţat că în această dimineaţă va avea loc şedinţa coaliţiei de guvernare, iar de la 12.00 va începe Biroul Permanent Naţional al PSD. Preşedintele interimar al PSD a precizat că BPN al partidului se va reuni în fiecare zi de luni a săptămânii, iar CEx va fi organizat lunar.

Examenul naţional de Bacalaureat 2019 începe, azi, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, potrivit calendarului. 135.655 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru susţinerea examenului naţional de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2019.

Premiul de categoria I la Loto, în valoare de 2.898.134,80 lei (peste 610.000 euro), a fost câştigat ieri. Biletul câştigător a fost jucat la o agenţie din Tecuci, judeţul Galaţi, anunţă Loteria Română.

Preşedintele american Donald Trump îşi va începe azi vizita oficială în Marea Britanie printr-o întâlnire cu familia regală şi luând prânzul cu regina Elizabeth a II-a a la Palatul Buckingham, relatează site-ul agenţiei Dpa.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici