Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 6 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 6 mai 2019.

167 afișări

Elevii şi preşcolarii se întorc, azi, din vacanţa de primăvară, care a început în data de 20 aprilie şi s-a încheiat duminică, 5 mai. Poliţiştii rutieri atrag atenţia că valorile de trafic vor creşte odată cu revenirea elevilor la cursuri şi recomandă cetăţenilor să circule cu transport în comun.

Şcoli închise din cauza vremii. Asta a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, care a spus că există posibilitatea ca, în următoarele zile, unele şcoli să fie închise din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile anunţate. Totodată aceasta a subliniat că decizia este a autorităţilor locale şi a directorilor unităţilor de învăţământ.

Preşedintele american Donald Trump a declarat că Statele Unite susţin complet răspunsul Israelului la atacurile cu rachete lansate din Fâşia Gaza. Totodată Trump a făcut apel la încetarea atacurilor militanţilor palestinieni, relatează Reuters.

Cel puţin 41 de persoane au murit după ce un avion de pasageri al companiei Aeroflot a aterizat de urgenţă pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova. Potrivit Reuters la bordul aeronavei a izbucnit un incendiu.

Senatul are pe ordinea de zi a plenului de luni, pentru dezbatere şi vot, de la ora 16.00, moţiunea simplă a USR şi PNL la adresa ministrului Finanţelor, intitulată „Eugen Teodorovici – românii îţi cer să demisionezi!”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici