Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 7 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00, 7 mai 2019.

194 afișări

Deputaţii şi senatorii jurişti vor dezbate, azi rapoartele pentru numirea noilor judecători CCR din partea celor două Camere ale Parlamentului. PSD l-ar putea propune pe şeful Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie , Gheorghe Stan, din partea Camerei Deputaţilor. Legislativul ar putea vota în aceeaşi zi numirea judecătorilor.

Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a transmis, aseara, o invitaţie către liderii din cele 27 state UE care vor veni la Sibiu, să se alăture acestuia pentru a discuta planurile Uniunii din următorii ani şi să formuleze Agenda Strategică a UE pentru 2019-2024.

Termenul de 30 iunie pentru restituirea taxei auto va fi respectat, iar singurul lucru care întârzie efectuarea acestor plăţi este analiza dosarelor, a declarat, ieri, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Tragedie în Argeş unde directoarea şcolii gimnaziale din comuna Izvoru a fost găsită moartă, ieri, după ce, cel mai probabil, s-a otrăvit. Femeia de 48 de ani îşi pierduse de câteva luni soţul.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, ia în calcul organizarea unui nou referendum pe tema Brexit. Acest lucru vine în contextul impasului privind aprobarea Acordului Brexit. John McDonnell, un lider al Partidului Laburist a argumentat că este "foarte posibil" ca aprobarea Acordului Brexit în Camera Comunelor să fie condiţionată de organizarea unui nou plebiscit pe tema acestuia.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici